Film i TV

Asmin voli MUŠKARCE? Aneli otkrila kojim učesnikom “Eliti” je Durdžić OPSJEDNUT, Ahmićevu će ovo SKUPO KOŠTATI

Aneli Ahmić je priznala učesniku “Elite” da je Asmin zaljubljen u njega.

Youtube/Hype TV/Srbija Danas

Aneli Ahmić sedela je u vešeraju sa Žanom Omniom i Markom Đedovićem, te je tom prilikom došla do zaključka da je njen bivši suprug Asmin Durdžič zaljubljen u Marka Đedovića, jer je upravo on njegov tip, kako tvrdi Ahmićeva.

– Zaljubljen je on u tebe, ja mislim, on voli tako rečite. Opsednut je tobom. Ti si mu neka inspiracija – rekla je Aneli šaljivo Marku Đedoviću.

Iako je ovo bila šala, nema sumnje da ovakav komentar Asminu neće prijati, te će odgovoriti bivšoj izabranici onako kako samo on zna, a Ahmićevu će skupo koštati izjava da njen bivši muž voli i muškarce.

Đedović se samo nasmijao i nije previše komentarisao, kako ne bi pokrenuo novu raspravu sa Durdžićem, a ova scena već je izazvala burne reakcije korisnika društvenih mreža i rijaliti fanova.

– Asmin je želio da se pomirimo prije nego što sam došla ovdje. Đedoviću, ja sam se probudila jedno jutro, a veče prije toga ga blokirala. 150 propuštenih poziva sa nepoznatog broja sam imala. Izašla sam jedno veče u Dubrovniku, dok smo bili zajedno, a onda smo se zbog toga posvađali i prijavio me je policiji. Rekao im je da nisam kod kuće i da me pronađu. Bila je neka žurka na plaži, a rekao im je da dođu na plažu i da sam ostavila dijete kod kuće sa majkom. Poslije toga je povukao to, rekao je da je rekao sve u afektu – govorila je nedavno Aneli, piše srbija danas.

Detaljnije pogledaj u videu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh