Film i TV

Zvanično SAOPŠTENJE porodice Durdžić – Konačno stavili TAČKU na Aneli i njenu porodicu: “Odlučili smo…”

On se oglasio putem društvene mreže i odlučio da sada prekine sve loše komentare.

Aneli i Asmin - srbija danas

Otac Asmina Durdžića, Mustafa Durdžić redovno se obraća fanovima rijalitija putem društvenih mreža, a sada je jedno objavom odlučio da stavi tačku na priče o porodici njegove bivše snajke, Aneli Ahmić.

Nakon intervjua u kojem je prikazana kuća porodice Ahmić, kao i oglašavanje Aneline sestre Site, on je odlučio da stavi tačku na oglašavanja i rasprave i to podelio sa čitavom javnošću.

– Pozdrav za sve koji prate događaje. Prvo želim da se zahvalim svima koje sam kritikovao i koji su me kritikovali – započeo je Asminov otac.

– Po pitanju porodice Ahmić, mi Durdžići smo odlučili da više ne demantujemo porodicu Ahmić. U buduće sve šta kažu istina je i nećemo to osporavati. To je jedna časna i divna porodica bez bilo koje mrlje u životu – završio je Mustafa.

On je odlučio da se u potpunosti povuče od komentarisanja trenutnih dešavanja, a da li će na tome ostati kao i da li će Asmin uraditi isto, ostaje nam da ispratimo i saznamo.

Podsetimo juče je Sita zajedno sa ekipom “Premijere- vikend specijal” obišla stan da bi dokazala da su Asminove tvrdnje laž, što i jeste ispalo tako.

Međutim… Grupe na društvenim mrežama, pogotovo na Instagramu, uopšte nisu “nasele” na Sitinu priču. Uveliko se spekuliše o tome čiji je ovo stan zapravo. Postoji niz nelogičnosti koje gledaoci žele da rasvetle u sopstvenoj režiji.

Na stranu to što su gledaoci “provalili” da Sita nema sijalicu u stanu, fan grupe zbog “sterilnosti” stana i manjka stvari već uveliko pretpostavljaju da se Sita odlučila na krajnje radikalan potez – da je iznajmila “stan na dan”, da bi prezentovala luksuz u kom živi sa svojom decom i Anelinom ćerkicom!

Podrazumeva se da sve ostaje na pukim spekulacijama, dok se, i ako se Ahmićeva oglasi, s obzirom na to da je javno rekla da joj je ovo bilo poslednje obraćanje široj narodnoj masi, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh