Film i TV

HITNO PREKINUT program – Neviđeni KARAMBOL u “Eliti”, obezbjeđenje doletjelo i spriječilo katastrofu

Njih dvoje ušli su užestok klinč…

Prošle noći, u toku emisije ,,Gledanje snimaka”, naglo se prekinuo program zbog sukoba Uroša Rajačića i Nenada Macanovića Bebice, piše Srbija Danas.

Naime, njihov sukob je poznat od ranije, ali prošle noći je eskalirao, do te mjere, da je obezbjeđenje moralo hitno da uđe u Belu kuću i zaustavi da dođe do bilo kog fizičkog obračuna.

– Zapamti, zbog ovoga ću ti iščupati srce – zaprijetio je Uroš.

– Gde bežiš? – provocirao je Bebica.

– Ja bežim? – upitao je Uroš, pa se zaleteo na Bebicu, ali ga je obezbeđenje zaustavilo.

– J*bem ti djecu, i mamu, i tatu – urlao je Bebica.

– Smrade jedan! Klošaru! Ja ću sve da ti izj**em, snimaću ti! – urlao je Rajičić.

Poznato je da je fizički nasrtaj ili bilo koji vid nasilja, strogo zabranjen u rijalitiju, s toga je obezbjeđenje bilo sve vrijeme u pripravnosti. U jednom trenutku Uroš se zaletio na Macanovića, pa su momci iz obezbjeđenja morali hitno da reaguju.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh