Film i TV

Asmin ULAZI u Belu kuću? Evo ŠTA je predložio PRODUKCIJI za svoje pojavljivanje: “Da se suočim pred svima…”

On je na svojoj društvenj mreži podelio šta je njegov plan.

Asmin Durdžić već danima je glavna tema u “Eliti”, a kako ga njegova bivša žena Aneli Ahmić, ali i ostali ukućani konstantno spominju, sada je odlučio da stavi tačku na to.

Naime Asmin se oglasio na društvenoj mreži Instagram sa obaveštenjem da je spreman da uđe u “Elitu” na par sati i suoči se sa svima. On se javno obratio i napisao je sledeće:Sinoć sam ponudio produkciji da će me dobiti, ne na klupim, ne u studiju! Moja ponuda je da uđem na par sati za crni sto i da iznesem svoju stranu, da se suočim pred svima, da svima objasnim neke stvari i začepim usta. Da Đedović nikada više ne spominje ime Stanija nakon mog izlaganja – napisao je Asmin.

Da li će stvarno doći do njegovog ulaska u rijaliti, ostaje nam da ispratimo i saznamo. Na društvenim mrežama počeli su da se nižu komentari kako će ukoliko se to desi Anelina rekacija biti šokantna, kao i da bi nastao potpuni haos u Beloj kući.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh