Film i TV

Učesnicu “Elite” PRETUKAO OTAC, pa PREMINUO: Teška bolest ga je uništila, zbog NJENE ispovijesti muk u Bijeloj kući

Potresno.

srbija danas

Pažnju javnosti od samog ulaska privukla je učesnica rijalitija “Elita”, Danka Grujić, koja je svojom harizmom i iskrenošću osvojila simpatije gledalaca. Međutim, malo ko zna da iza prelijepog osmijeha koji nosi na svom licu stoji teška životna priča.

Danka Grujić je prošla kroz velike životne izazove, a jedan od najtežih momenata bio je gubitak oca u vrlo mladim godinama. Njihova porodica potiče s Kosova, a nakon tragičnog gubitka oca, preselili su se u mirno mjesto Žiča, nedaleko od čuvenog manastira.

– Otac joj je vrlo mlad preminuo od bolesti, imao je karcinom i tri moždana udara usled čega je oslepeo. Imao je dosta operacija, međutim, nije uspeo da se izbori s opakom bolešću. Po selu se pričalo da je bio veoma nasilan prema porodici i da su ga zbog toga Danka i njena sestra više puta prijavljivale policiji – otkrio je izvor blizak Danki za Pink.rs.

Danka je od malih nogu pokazivala izuzetnu snagu i odlučnost da prevaziđe sve teškoće koje su joj se našle na putu. Iako su finansijske prilike bile skromne, ona nije dozvolila da je to obeshrabri u ostvarivanju svojih snova i ciljeva.

Porodica je odigrala ključnu ulogu u Dankinom životu, pružajući joj neophodnu podršku i ljubav u svakom trenutku. Njihova povezanost i zajedništvo su je ohrabrivali da veruje u sebe i da istraje u ostvarivanju svojih ambicija.

Izazovi s kojima se Danka suočila nisu je slomili, već su je učinili jačom. Njen pozitivan stav prema životu i neiscrpna snaga uma bili su ključni faktori koji su joj pomogli da prebrodi sve prepreke na svom putu, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh