Film i TV

Učesnici “Elite” PREMINUO OTAC – Oprostila se od njega riječima koje kidaju dušu: “Boli me srce i tijelo…”

Bili su mnogo vezani jedno za drugo.

srbija danas

Dragana Jeremić, bivša učesnica rijalitija “Elita”, obavijestila je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram da joj je preminuo otac.

Tužna vijest ju je razorila, a kako se osjeća, otkrila je svojim prijateljima na ovoj društvenoj mreži.

– Da sam mogla tvoju bol, preuzela bih je na sebe. Da sam mogla tugu i nemir, preuzela bih… Da sam mogla krv, i krv bih isto. Da sam mogla duši tvojoj da ulepšam ove dane, kao što si ti moje godine, ulepšala bih… Boli, boli ova bol kao da mi ceo svet na grudima ratuje… Neka, neka boli, i tebe je… Boli duša, srce, telo, celu me boliš, tata – napisala je Dragana i dodala:

Najveći si, najbolji uvek bio i ostao, kralju moj. Počivaj u miru i uživaj kako i zaslužuješ, kao što sam i ja uživala u svakoj pomisli i situaciji sa tobom. Najjači muškarcu u životu mom, najveža podrško života mog, najveći osloncu moj, kralju moj. Voli te beskrajno tvoja princeza Gajča.

Dragana je podijelila i fotografiju svog oca, piše srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh