Film i TV

Marko Janjušević pokazao PRAVO LICE prema Aneli – Ahmićeva razočarana jer je prevario i nju i naciju

Jedino je Marinkovićeva presretna jer je uspjela oboje da dovede do tačke pucanja.

srbija danas

Trougao između Marka Janjuševića Janjuša, Maje Marinković i Aneli Ahmić se ne stišava. Maja je odlučila da se jedina suprotstavi Aneli i njenom odnosu sa bivšim košarkašem. Iako se dosta spekuliše razlog netrepeljivosti Takijeve kćerke prema bosanskoj starleti, mnogi misle da je riječ o osjećanjima koja ona i dalje gaji prema bivšem partneru.

Maja je danas tokom emisije, tokom koje se birao najdostojanstveniji takmičar, žestoko napala Aneli.

Janjuš je pokušao da smiri situaciju te je pozvao Maju za ugaonu garnituru kako bi njih troje samostalno popričali. Ipak, to se i nije ispostavilo kao dobra ideja.

– Sjedi malo, odmori, šta ćeš da popiješ – pitao je Janjuš šaleći se.

– Hoću, viski. Sipaj, viski preko malo leda, hajde, ljuljaj, ljuljaj tako treba – pristala je Maja na igru i zapjevala Cecin hit.

Aneli je krenula da dodiruje Maju po licu što je izazvalo veliki bijes kod Janjuša.

– Nemoj da je dodiruješ! Da li si ti normalna? – vikao je Janjuš koji je zgrabio svoju djevojku Aneli i počeo žestoko da je drmusa.

Maji je sve to bilo zabavno.

– Alo, heroina, nemoj da me diraš. rekao ti je gazda. Debela, ne dodiruj me – cinično se smejala Maja i unosila u lice Aneli.

Ahmićeva, sa druge strane, nije mogla da veruje te je razočarana gledala u Janjuša jer je ovo bio prvi put da je košarkaš fizički napao.

POGLEDAJTE VIDEO NA OVOM LINKU.

Pošto je svaki vid fizičkog nasilja strogo zabranjen, očekivano da će produkcija, kako gledaoci spekulišu, da udari Janjuša po džepu zbog ovakvog sramnog ponašanja prema svojoj djevojci.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh