Film i TV

Njene NAJMRAČNIJE TAJNE isplivale na vidjelo – Sukob TRESE Bijelu kuću, zbog priznanja nastao HAOS

Stefani je ušla u sukob sa Darjanom, zbog spominjanja Miljane, a onda ju je on potkačio i otkrio šta je radila za vrijeme žurke.

Danas je u kući “Odabranih” došlo do žestokog sukoba između Stefani i Darjana, nakon što je ona počela da ga provocira na račun Miljane Kulić, koja je nedavno diskvalifikovana iz “Elite”.

Ona ga je potkačila tvrdnjom da je zaljbljen u Kulićevu na šta je on poprilično burno odreagovao i ušao u sukob sa cimerkom.

– Zaljubljen si u Miljanu, ne smaraj – rekla je Stefani.

– Nemoj ti mene da diraš – rekao je Darijan.

– Popu*i ga – brecnula se Grujićeva.

– Kakvih ti problema imaš, sedi dole – odbruiso je Darijan.

– Vidjet ćeš – rekla je Stefani.

– Ne mogu da se svađam sa najmlađom osobom ovde. Znam šta si radila i pokazivala u toaletu kluba. Nemoj da pričam – rekao je Darijan.

– Šta?! Ja?! Šta sam radila, šta si video – urlala je učesnica rijalitija, te skočila na cimera.

– Bježi tamo, bre, niko ti nije dao ku*ac ovdje, pa si isfrustrirana! Pogledaj se kakva si, na šta ličiš… Vodite je u zatvor, obezbjeđenje! Smeće jedno – dodao je Radomirović, a Stefani je suzdržana kako ne bi napravila veći haos pred kamerama, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh