Film i TV

Dejan ponovo REŽI na Dalilu: Specijalna poruka za bivšu ženu upućena JAVNO – dosta je bilo!

Dejan i Dalila razveli su se prije nepunih godinu dana.

Pobednik “Zadruge 5” Dejan Dragojević nedavno je dobio poslovni angažman na televiziji Hajp, a prije nego što započne sa svojim voditeljskim poslom, Dejan je gostovao kod kolege Stefana Usiljanina u emisiji “Pretres”.

Dragojević je pred kamerama govorio o cijelokupnom životu i odrastanju, ali i o teškim godinama kada je bio u izuzetno lošim odnosima sa svojom majkom Biljanom i bratom Davidom.

Ova tema se nekoliko puta potezala još dok je bio učesnik rijalitija, a kako je još u “Zadruzi” otkriveno, Dejan nije govorio sa dijelom svoje porodice zbog tadašnje supruge Dalile Dragojević.

Kada ga je Dalila prevarila na njegove, ali i oči milione gledalaca rijalitija, sa Filipom Carem, Dejan je doživio svojevrsni slom, a majka i brat su bili prvi koji su mu se našli u najtežim trenucima. Biljana, David i Dejanov otac Goran ušli su tada pred novogodišnje praznike u “Zadrugu” i pomirili se sa sinom koji je tada proživljavao pravi pakao.

Od tada, njihov odnos ide uzlaznom putanjom, a Dejan se po završetku “Zadruge” vratio u porodičnu kuću u Veterniku.

On se zakonski razveo od Dalile u februaru 2023. godine, ali je Dalila odlučila da zadrži njegovo prezime, što Dejan nikada nije krio da mu smeta. Upravo na ovu temu je i sada progovorio otkrivši da se nada da će se njegova bivša supruga ponovo udati kako bi promijenila njegovo prezime.

– Da hoće da je oženi, da skine prezime – prokomentarisao je Dejan novu Dalilinu vezu, piše Srbija Danas.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh