Film i TV

Žestok okršaj RIJALITI FAVORITA: Ljuti rat Mensura i Janjuša, pogodio ga tamo GDJE NAJVIŠE BOLI

Mensur Ajdarpašić je jedan od glavnih favorita za pobjedi u Eliti.

Mensur i Janjuš - screenshot

Ako se računa da je “Elita” legitiman nasljednik rijalitija Zadruga, onda bi njegova pobjeda značila da bi se muškarac tek drugi put popeo na pobjednički tron ovog stvarnosnog programa.

Sa druge strane, Marko Janjušević Janjuš trenutno ima najviše medijskog prostora zbog tubulentnog odnosa sa Aneli Ahmić koja je u “Elitu” ušla sa pričom da joj je Stanija Dobrojević preotela muža Asmina Durdžića.

Iz tog ljubavnog trougla su potekle različite teorije i priče, koje često zbunjuju javnost. Na Instagram stranici koja se bavi popularnim rijalitijem je osvanuo sukob Mensura i Janjuša, motivisan Stanijom Dobrojević.

– Mensur sam protiv svih – stoji u objavi uz emotikone aplauza, piše Srbija Danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh