Film i TV

Srce da pukne na komade… Objava Miljane Kulić po povratku u spoljašnji svijet RAZARA, tiče se i malog Željka

Kulićeva je nedavno diskvalifikovana iz “Elite”, ali čini se da je to nije mnogo potreslo.

Miljana Kulić - screenshot

Miljana Kulić nedavno je diskvalifikovana iz “Elite” zbog agresivnog ponašanja prema bivšem dečku Nenadu Macanoviću Bebici. Miljana se tek noćas pojavila na društvenim mrežama, a na snimcima koje objavljuje na Instagram profilu svoje majke Marije objavila je niz snimaka iz noćnog kluba gde se provodila.

Kako vidimo na snimcima Miljana je čak i zapevala pred punim klubom, a ovog jutra je objavila sliku koja je mnoge raznežila.

Naime, Miljana je iz provoda došla u porodičnu kuću u Nišu, legla pored svog sina Željka i zajedno s njim zaspala. Stori je dodatno ukrasila malenim srcima, što takođe pokazuje da joj je sin nedostajao dok je bila u rijalitiju.

Podsjetimo, produkcija je saopštila da je Miljana ovog puta zbog diskvalifikacije kažnjena iznosom od 100.000 evra a ne uobičajenim od 50 hiljada evra, a još uvek nije poznato da li će joj biti pružena prilika da se vrati u Bijelu kuću, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh