Film i TV

Asmin POSTAVIO USLOV PRODUKCIJI: Spreman da se pojavi na Pink televiziji ukoliko ispune ovaj ZAHTJEV

Čeka se reakcija Velikog šefa.

Asmin i Aneli - Youtube Printscreen/Hype TV/Srbija Danas

Asmin Durdžić mjesecima nije koristio društvene mreže i potpuno se povukao iz medija. Međutim, sada je rešio da obnovi sukob sa Aneli Ahmić.

Njega je iznerviralo to što je Aneli u rijalitiju rekla da Stanija Dobrojević zajedno sa njim želi da joj oduzme kćerku Noru, pa je morao da reaguje. Iznio je sav prljav veš iz odnosa sa Ahmićevom.

Asmin je demantovao ove glasine i rekao da Stanija nema nikakve veze sa njegovom borbom za starateljstvo. Gostovao je u Tiktok emisiji kod Osmana Karića i tom prilikom je htio da odbrani Stanijinu čast. On je postavio uslov produkciji Pinka da će gostovati u emisiji na ovoj televiziji ukoliko javno upute Staniji izvinjenje.

– Ja kao jedan iskusan gledatelj rijalitija ti govorim, malo se spusti i biće ti super. Moraš da se javljaš kada te zovu za izjave, direktno u emisijama kao što je “Amidži šou”, tu nema laži i prevare – savjetovao ga je Osman.

– Vidi, oni danas da dokažu u emisiji u rijalitiju, neka narod pita Aneli da kaže istinu i da javno kažu: “Izvini Stanija, nije htela Stanija da oduzima dete, mi smo to pogrešno razumeli, Aneli nas je slagala” i ja ću u petak doći u emisiju “Pitanja novinara”. Neka se javno izvine i ja sam u petak u emisiji – rekao je Asmin, piše Srbija Danas.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh