Film i TV

PRVO OGLAŠAVANJE Ane Ćurčić nakon što se nije pojavila na suđenju s Ivanom Marinkovićem, ovo je prava ISTINA

U prethodnoj sezoni rijalitija “Zadruga” započeli su sukob koji nije razrešen do danas, a Ćurčićeva je riješila da pravdu potraži na sudu.

Ana Ćurčić - screenshot

Ana Ćurčić i Ivan Marinković danas su imali zakazano ročište povodom tužbe koju je Ana podnijela protiv zadrugara zbog uvreda koje je izneo na njen račun. Ivan je napustio “Elitu” u pratnji članova produkcije, a ekipa portala Srbija Danas ga je uslikala ispred Drugog osnovnog suda u Beogradu.

Ivan je pušio cigaretu i nije ni sa kim razgovarao pre nego što je ušao u sudnicu. Međutim, svi su se pitali zbog čega se Ana nije pojavila na današnjem ročištu, a portal Srbija Danas je kontaktirao Ćurčićevu kako bismo saznali o čemu je zapravo reč.

– Nisam išla Zbog poslovnog puta i projekta koji moja medijska kuća Hype ima – rekla nam je Ana.

Na pitanje kako komentariše Marinkovićevu opasku da će je “razbiti” sledeći put na sudu, Ana Ćurčić poručuje:

– Njegov um je na milosti i nemilosti svoga jezika, treba naučiti biti mudar čovek, a samim tim i da drži svoj jezik pod kontrolom uma.

Podsetimo, Ana je nedavno postala član tima Hajp televizije i dobro je prihvatila svoj novi posao kao i svoje kolege.

Naredno ročište zakazano je za mart mjesec, a da li će se tada ovo dvoje bivših cimera naći oči u oči, ostaje nam da ispratimo, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh