Film i TV

Ovo su DOKAZI da je Aneli sve lažirala – Htjela da KOPIRA Maju, pa sebe dovela do PROPASTI: Istina na vidjelu

Aneli Ahmić je od drveta zatražila da testira Janjuša, što je mnoge fanove dovelo do zaključka da je iskopirala Majino ponašanje iz ranijeg rijalitija.

Tokom sinoćne emisije “Gledanje snimaka” došlo je do novog brutalnog sukoba između Maje Marinković i Aneli Ahmić i to sve zbog Marka Janjuševića Janjuša.

Njih dve su jedna drugoj izrekle strašne uvrede, brutalne psovke, ali i žestoke optužbe.

Tokom te rasprave Maja se setila situacije u kojoj je Aneli tražila od Drveta mudrosti tajni zadatak da napusti “Elitu” i prati Janjuševu reakciju, kako bi mogla da se uveri u njegovu ljubav.

Međutim, mnogi takmičari su zaboravili jedan ključni detalj, ali publici na društvenim mrežama ništa ne može da promakne, pa se pojavio još jedan dokaz zbog kog svi smatraju da je Aneli težak folirant koji je iscenirao ljubavnu priču sa Janjušem.

Naime, tokom boravka u “Zadruzi 4” Janjuš je želeo da testira emocije Maje Marinković, sa kojom je tad bio u ljubavnom odnosu, pa je dobio zadatak da ode na Rajsko ostvro, dok je tajkmičarima stiglo pismo da Janjuš više nije deo “Zadruge”. Ta situacija slomila je Maju Marinković, koje je jecala na sav glas, dok je on nju gledao preko televizora sa Rajskog ostrva, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh