Film i TV

“POMIRILI SMO SE, sve sam mu oprostila!” Maja i Janjuš zvanično obnovili ljubav, Marinkovićeva puca od sreće

O njihovoj ljubavi se priča.

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš / srbija danas

Svako ko je pratio “Zadrugu” upoznat je sa turbulentnom vezom i ljubavlju Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša. Njih dvoje su zajedno prošli “sito i rešeto”, a iako nisu zajedno već nekoliko godina, i dalje imaju bazu fanova koja navija za njihovo pomirenje, piše srbija danas.

VIDEO POGLEDAJTE NA OVOM LINKU.

Upravo zbog toga su mnogi videli priliku za njihovo pomirenje sada kada je Janjuš u najtežem životnom periodu, nakon što mu je mlađi brat Mihajlo izvršio samoubistvo.

Janjuš je odmah po dobijanju ove tragične informacije napustio rijaliti, a nakon tri nedelje se u isti vratio i saopštio zadrugarima zašto ga nije bilo. Prilikom saopštavanja tužnih vesti, Maja nije mogla da zadrži suze, a njen izraz lica je jasno pokazao u kolikom je šoku zbog tragedije u Janjuševoj porodici.

Marinkovićeva je potom prišla Janjušu i izjavila mu saučešće, a od tog trenutka je njihov odnos izuzetno lep i prijateljski. Maja i Janjuš su sinoć gostovali u emisiji “Amidži šou”, a Ognjen Amidžić je prvo ugostio Janjuša, pa su tek onda došli ostali zadrugari. Kada se emisija završila, zadrugari su se vratili u Belu kuću, a Janjuš je odmah otišao da legne u rehab, gde inače boravi.

Za njim je došla i Maja, a bivša devojka je dala sve od sebe da ga oraspoloži budući da se u emisiji slomio pričajući o bratu. Maja je vrlo lako uspela da nasmeje Janjuša prilikom dugog razgovora. U jednom trenutku, on ju je upitao šta je voditelj u emisiji pitao vezano za njega.

– Pitao me je za tebe – rekla je Maja.

– Šta te je pitao? – upitao je radoznalo Janjuš.

– Pa… pitao me je da li bih se pomirila sa tobom. Ja sam rekla da smo se mi već pomirili kao ljudi, i da je sa moje strane sve oprošteno i da nikada nećeš doživeti ništa loše s moje strane – rekla je Maja kroz osmeh koji nije mogla da sakrije i stavila svima do znanja u kakvom su odnosu.

Da li će se u ovoj sezoni ponovo probuditi stare emocije, ostaje da vidimo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh