Film i TV

“Nora je DOŽIVJELA ŠOK” – Drama u domu Aneli Ahmić – hitno se oglasila majka nakon njenog nervnog sloma

Smatra da Janjuš nije postupio ispravno, ali razumije zašto je to uradio.

Aneli Ahmić - screenshot

Noćas je došlo do sukoba između Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić. Janjuš je podelio sa zadrugarima da se Aneli tokom novogodišnjih poseta raspitivala za izvesnog Alena, a onda je ona noćas priznala ko je misteriozni biznismen za kog se interesovala.

Aneli je priznala da je gajila simpatije prema imućnom biznismenu, ali da nikada ništa nije bilo među njima jer je on zauzet i porodičan čovek. Janjuš je otvoreno rekao Aneli da ga je razočarala i da ne planira sa njom da obnavlja romansu.

Nakon što je Aneli shvatila da je izgubila Janjuša i da je mnogi zadrugari osuđuju, ona je završila u suzama. Plakala je u spavaćoj sobi i jecala, a zadrugari su pokušali da je uteše. Ahmićeva je poželela da napusti rijaliti jer više ne može da podnese pritisak.

Nakon Anelinog nervnog sloma, oglasila se njena majka.

– U šoku sam! Nora mi je doživela šok, jedva sam je odlepila od TV-a! Morala sam da ga ugasim, jedva sam je uspavala. Ako voli Janjuš Aneli, ne treba učestvovati u ovom linču svih ukućana. Nije imala sa Alenom ništa, a i da su simpatije bile, pa šta sad? Janjušu ne zameram jer je uništen emocionalno… Čini mi se da bi čak malo kasnije prigrlio Aneli – poručila je Anelia majka za Pink.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh