Film i TV

“Uvijek će mi biti na vrhu” – Janjuša i Maju PONOVO SPOJILA Mihajlova smrt, Marko odlučio da OBNOVE ODNOS

Peripetije u “Eliti” uvijek su moguće kada su njih dvoje u pitanju.

Maja i Janjuš - srbija danas

Kontroverzni bivši rijaliti par, Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš, uvek su u centru pažnje. Iako već dugo, dugo nemaju nikakav odnos ni pred kamerama ni van nje, Marko je sinoć odlučio da vipe ne bude tako, piše Srbija Danas.

Naime, nakon što se prošlog petka vratio u Belu kuću nakon samoubistva najmlađeg brata, Janjušević je uvideo ko mu je prijatelj, a ko ne.

Traumatičan i tragičan događaj naterao ga je da debelo razmisli, te je sa Aneli zauvek raskrstio, a sa Majom odlučio da obnovi kontakt i druženje, a razloge je naveo javno, pred Milanom Miloševićem.

– Ona će meni uvek biti u grupi ljudi sa kojima ću da popijem kafu i da se družim. Ja kada sam u njenim očima video to što sam video, meni ništa više ne treba. Ona nije folirant i zato će mi uvek biti na vrhu – rekao je Marko.

Podsetimo, Janjušev mlađi brat bavio se modelingom i bio je strastveni zaljubljenik u teretanu, a kako se ranije pisalo, on sa Markom godinama nije bio u najboljim odnosima, kao ni sa drugim bratom Borisom.

Mihailo je živeo potpuno drugačije od svoja dva starija brata Marka i Borisa, a samo jednom je progovorio o Janjušu i njegovom učešću u rijalitiju.

Detaljnije pogledajte snimak ispod:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh