Film i TV

“Ku.ka samoživa, bezobrazna i bezosjećajna” / Ovako je protekao PRVI RAZGOVOR Aneli i Janjuša

Marko Janjušević Janjuš sinoc se vratio u Bijelu kuću nakon što je napustio rijaliti “Elitu” zbog samoubistva brata Mihajla…

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić - screenshot

Marko Janjušević Janjuš sino’ se vratio u Bijelu kuću nakon što je napustio rijaliti “Elitu” zbog samoubistva brata Mihajla, kako bi ga ispratio na večni počinak. Ahmićeva o tome ništa nije znala, ali čini se da najmanje haje kako se Janjuš osjeća, piše srbija danas.

Aneli Ahmić ne prestaje da pokušava da ostvari komunikaciju sa Markom Janjuševićem Janjušem, koji se vratio u “Elitu”. On je Belu kuću napustio 25. decembra, nakon što je saznao da mu se rođeni brat ubio.

Na snimku se može vidjeti kako sjede na kauču u momentu kada Aneli pita Jaška sa kim i gde je spavao dok je bio odsutan. Janjuš, iznenađen i uvređen ustao je i otišao sa mesta gde mu je Aneli u blizini. Međutim, Ahmićeva je istog momenta potrčala za njim.

– Pusti me da se smirim, pričaćemo kasnije – rekao joj je Janjuš.

– “Koje pitanje, gdje si spavao i sa kim, bože sačuvaj prostakuše”, “Našla krpa zakrpu”, “Bože, kako ovu ženu više nije blam”, “Koliko je naporna, bezobrazna i bezosećajna. Čovek doziveo tragediju, ona gleda samo sebe”, “Ku.ka samoživa, samo njeni interesi i njena pozadina” – nizali su se komentari na mreži.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh