Film i TV

Par sati pred VANREDNO UBACIVANJE: Evo gdje se nalazi Janjuš i ko mu pravi društvo

Mnogi jedva čekaju da ga vide na vratima Bijele kuće.

Marko Janjušević Janjuš - ATA Images

Učesnici rijaliti programa “Elita” navikli su da petkom odgovaraju na pitanja pripadnicima sedme sile tokom emisije “Pitanja novinara”. Petak je dan kada u Bijeloj kući padaju maske i saznaju se mnoge istine.

Međutim, produkcija je riješila da “začini” dešavanja u rijalitiju, pa je najavila vanredno ubacivanje. Odmah su krenula nagađanja ko će se za par sati useliti u Bijelu kuću.

Sudeći prema komentarima na društvrnim mrežama, mnogi nagađaju da će se večeras u rijaliti vratiti Marko Janjušević Janjuš.

Ova informacija još uvijek nije zvanično potvrđena od strane produkcije, već u strogoj tajnosti čuvaju ko će se večeras pojaviti na vratima Bele kuće.

Janjuš je ovih dana aktivan na društvenim mrežama i deli sa svojim pratiocima kako provodi vreme. On je sada objavio fotografiju sa ćerkom Krunom kako uživaju u zimskim čarima u jednom parku.

Podsećamo, Janjuš je izveden iz “Elite” kada je njegov brat izvršio samoubistvo. Produkcija ga je odmah izvela sa imanja kako bi otišao na bratovljevu sahranu i bio sa najmilijima. On je od tog momenta uz svoju porodicu i zajedno prolaze kroz ovaj težak period, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh