Film i TV

Zvanično OTKAČILA JANJUŠA: Aneli se MUVALA sa ovim cimerom na pink sofi – Ipak je promijenila ploču?

Šta će joj na sve ovo reći Janjuš, gledaoci i porodica?

Aneli Ahmić - srbija danas

Aneli Ahmić danima govori kako joj nedostaje Marko Janjušević Janjuš, koji je “Elitu” napustio, nakon što je saznao da je njegov mlađi brat, Mihailo Janjušević tragično završio, piše srbija danas.

Janjuševa supruga, sačekala je učesnika na imanju u Šimanovcima i od tog momenta su oni ponovo nerazdvojni, zbog čega je pretpostavljala da mu je prešla i preko ove javne prevare, te da sada funkcionišu kao da se ništa nije dogodilo, iako on nije raskinuo vezu sa Aneli, koja ga čeka u rijalitiju.

Međutim, kako ne dobija nikakvu povratnu od Janjuša, po svemu sudeći, Aneli je odlučila da okrene novi list, pa je utehu pronašla u svom cimeru Munjezu , od koga se ne odvaja, što su primetili i mnogi korisnici društvenih mreža, koji već uveliko komentarišu njihove zajedničke momente.

Aneli ne krije da je usamljena i da joj fali društvo, a Munjez je iskoristio priliku i Janjuševo odsustvo da joj se približi i pridobije njenu pažnju, što mu je, očigledno, pošlo za rukom. Videćemo u kom će se smeru njihov odnos odvijati i da li će Janjušev povratak u Elitu sve promeniti ili će se Ahmićeva zaljubiti u Munjeza.

– Već je zaboravila na Janjuša, kao da nije ni bio tu. Isti su, baš idu jedno uz drugo. Šta će biti kad se Janjuš vrati. Već je zamenila Janjuša, vraćaj se, Jaško – glasili su neki od komentara na ovu temu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh