Film i TV

“Oni su za KASTRACIJU” – Marija Kulić očajna zbog Miljanine trudnoće, zagrmjela na Zolu – To može samo monstrum

Nakon što je Miljana otkrila da misli da je u drugom stanju, njena majka se hitno oglasila, kako putem društvenih mreža, tako i za medije.

Zola, Miljana i Marija - srbija danas

Učesnica “Elite”, Miljana Kulić je sinoć u emisiji “Pretres nedjelje”, koju vodi novinar i nekadašnji rijaliti učesnik Milan Milošević, govorila o svom odnosu sa Lazarom Čolićem Zolom i priznala da će njegovo dete roditi, ako je stvarno trudna.

Povodom ovoga se oglasila njena majka Marija Kulić, prvo preko svog Instagram profila, a zatim i za domaći portal i otkrila kako gleda na cijelu situaciju.

Bez obriza što je imala nekoliko prekida trudnoće i što je na terapiji koju joj je prepisao psihijatar, kao i što je njeno dete dodeljeno Mariji na starateljstvo, Miljana se ne zaustavlja, a njena majka smatra da njeno dete nije psihički stabilno, kao i da Zola, sa kojim je u odnosu godinama, njoj želi zlo.

– Evo, života mi, ja bih sve te koji namerno prave decu, nekom iz inata, koji javno govore da imaju uvek nezaštićene odnose, čije su devojke ostajale trudne i prekidale istu, obavezala na kastraciju. Kada si u stanju da upropastiš živote deci, ti nisi za život. Evo, to najiskrenije mislim. Sve taj to zna, i da smo mi bolesni i da Miljana psihički nije kako treba i da je on ne voli, nego koristi za rijaliti. Ona ima već dete koje čuva bez oca i da je pitanje da li će biti do kraja rijalitija i zaraditi novac, jer ona trenutno zarađuje samo u rijalitiju i pravi drugo dete. To može samo monstrum, a za monstrume zna se šta je – rekla je Marija Kulić.

Podsetimo, Zola je diskvalifikovan nakon što je samoinicijativno napustio rijaliti i trenutno se provodi po Beču, piše Blic.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh