Film i TV

Učesnik Elite se izlanuo, već se zna ko uzima 100.000 EURA? DA LI JE OTKRIVENO KO ĆE BITI POBJEDNIK ELITE?

Učesnik Elite se izlanuo, pa otkrio ko će biti pobednik sedme sezone rijalitija.

Aktuelni učesnik Elite, Nikola Lakić, izabran je za ovonedeljnog vođu, te je danas ukućanima podelio budžet, a na red je došla Anita Stanojlović, koja je dobila najveću sumu novca, a Lakić je nahvalio njeno ponašanje, kao i vezu sa Anđelom Rankovićem.

Međutim, ono što je svima zaparalo uši, jeste Lakićeva rečenica da će upravo ona biti pobednica Elite. On je naglasio da je već vidi na tronu, sa čim su se složili i mnogi ukućani, a starleta Stanija Dobrojević je to izjavila prilikom ulaska za Novu godinu, kada se u Beloj kući pojavila kao Deda Mrazica.

Anita Stanojlović – srbija danas


– Anita tri hiljade, vrlo dobro znaš moje mišljenje o tebi. Što se tiče odnosa sa Matorom, umem i s tobom da prozborim koju. Drago mi je što si sa Anđelom , lepi ste kao par, super je što se sve ovo desilo. Nahvalim te kada trebam, tako da to ti je to. Moje mišljenje je da ćeš biti pobednica – rekao je Nikola Lakić Aniti, pa nastavio svoju podelu.

Anita nije skidala osmeh sa lica zbog ovih reči, a juče je i sama priznala Anđelu da bi volela da pobedi i da uživa zbog činjenice da je glavna tema u kući, odnosno da uvek bude podignuta prva i da se najpre o njoj priča, bez obzira što većina učesnika nema lepo mišljenje o onome što je priredila Jovani Tomić Matoroj, još uvek zakonitoj suruzi, koju je prevarila sa Mateom Car, a kasnije i stupila u vezu sa Anđelom, Matorinim nekadašnjim prijateljem.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh