Film i TV

Milan Milošević PREKINUO PROGRAM: Miljana Kulić tražila da je ISKLJUČE, nakon što je PANIČNO zapomagala

Scena koja će se prepričavati.

Milan Milošević - srbija danas

Voditelji Elite Ana Radulović i Milan Milošević napravili su haos kada su prekinuli program i zajedno sa učesnicima zaigrali kolo na imanju u Šimanovcima.

Oni su se pridružili takmičarima tokom emisije “Specijalni izazov”, a zadatak je da učesnici udaranjem jaja o glavu pogađaju pjesmu koju čuju na ozvučenju, pa se sve radi u parovima.

Kako su se parovi smjenjivali u izazovima sa pjesmama, produkcija je rešila da opusti dodatno atmosferu. Kad se na ozvučenju začulo kolo voditelji znali da kad prvi zaigraju, rekacija će biti lančana. Tako su elitari poskakali da igraju, a Ivan Marinković je insistirao da povede kolo, pa je terao usput i druge da se pridruže.

Miljana Kulić odmah se ogradila riječima da ne zna dobro da prati ritam, iako je imala želju da zaigra kolo.

– Ljudi moji koliko se meni igra! Šteta samo što ja to ne mogu! Neću da mi se narod smije! Dovoljno sam se do sada u životu blamirala, može i neko umjesto mene! Gledam Ivana Marinkovića kako misli da zna da igra, a ustvari nema pojma – dobacivala je Kulićka dok je sjedila na klupi i molila da je niko ne ubaci u kolo, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh