Film i TV

Riječi Janjuševog oca ODZVANJAJU – Ovo obraćanje SINU nikada neće biti zaboravljeno: Riječi lede krv u žilama

Mnogi se pitaju da li će se Janjuš vratiti u “Elitu”, a riječi koje mu je uputio otac će dugo biti zapamćene…

srbija danas

Rođeni brat Marka Janjuševića Janjuša, Mihajla, oduzeo je sebi život 25. decembra 2023. godine, piše srbija danas.

Sahranjen je dva dana kasnije u rodnom Prijepolju. Tužna povorka je od porodične kuće tačno u podne tada krenula ka groblju, a Janjuševa majka Desanka i otac Predrag bili su potpuno skrhani bolom.

– Ćao, sine. Srećna ti Nova 2021. godina, tebi i zadrugarima. Svi smo dobro i zdravo i nadamo se da ćeš u ovoj godini da budeš malo pametniji i da malo popraviš svoje ponašanje. Gledamo te svi – rekla je tada Janjušu majka Desanka iz porodične kuće.

– Ćao, kralju. Majka ti je rekla sve što bih ti ja. Kako god hoćeš ti. Popravi ako hoćeš, ako nećeš, ne moraš. Nemoj da kukumavčiš i da bežiš. Srećna Nova godina, tebi i svim ostalima. Toliko od mene – nadovezao se Janjušev otac Predrag.

Janjuš i dalje ne dolazi sebi nakon tragične smrti brata Mihajla, a još uvek nije poznato da li će se i kada vratiti u “Elitu”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh