Film i TV

Janjušev pokojni brat dobio poziv za “Elitu” – Njegova objava PRED SMRT otkriva veliku TAJNU, isplivalo sve

Jedna od Mihajlovih posljednjih objava na društvenim mrežama, iz septembra ove godine, govori o tome kako je dobio poziv za ulazak u Bijelu kuću.

srbija danas

Rođeni brat Marka Janjuševića Janjuša, Mihajlo, izvršio je samoubistvo, nakon čega je bivši košarkaš izveden iz “Elite” u kojoj je boravio posljednjih mjeseci.

Iako se već godinama spekuliše da Janjuševa porodica ne podržava njegov boravak u Eliti, sada je isplivao dokaz koji govori da je i njegov pokojni brat dobio poziv da bude deo ovog projekta.

Naime, jedna od Mihajlovih posljednjih objava na društvenim mrežama, iz septembra ove godine, govori o tome kako je dobio poziv za ulazak u Bijelu kuću.

– Stigla mi je 101 poruka vezano za mog brata Marka i njegovo učešće u rijaliti-programima. Evo da se oglasim prvi i poslednji put što se toga tiče. Ne gledam mnogo televiziju, iskreno, pogledao sam malo prvu sezonu “Zadruge” i to je sve. Posle toga nikad ništa, pogledam neke klipove koje mi društvo šalje sa Jutjuba i Tik-toka, ali ne palim TV jer nemam vremena za svoj život i svoje probleme. Marko je stariji od mene 10 godina, ima svoj život, ja imam svoj. Znam da je tamo nekoliko godina i nikako ne stižemo da se vidimo i čujemo, ali nismo u svađi, mada nismo u nekim bliskim odnosima. Ne mogu da lažem, imamo i dosta drugačiji pogled na svet. Ne želim da neke njegove izjave i dela s ljudima tamo utiču na mene jer živimo dva različita života – napisao je tada Janjušev brat, pa dodao:

– Ljudi, ovde stavljam tačku bilo kakve spekulacije jer gledam svoja posla, ne zanima me televizija. Pustite me da se skidam na Onlyfansu i Tviteru na miru! Stvarno ne želim da budem deo bilo kakvih trač-afera. Da želim da se takmičim u rijalitiju, to bih i uradio. Hvala na razumevanju – zaključio je Mihajlo tada, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh