Film i TV

Nakon Zolinog NAPADA u emisiji, oglasio se Milan Milošević – Postupio profesionalno: “Završio sam na SUDU”

Milan Milošević otkrio je kako ima razumevanja za učesnike rijalitija i da je njihovo ponašanje normalno, jer vreme provode u zatvorenom prostoru.

Voditelj Milan Milošević vodio je emisiju “Pitanja gledalaca”, kada je na red za odgovaranje došao Lazar Čolić Zola.

Na postavljeno pitanje Zola je burno odreagovao i nenamerno napao i uvredio sve prisautne, pa tako i voditelja. Sada se Milan oglasio i izneo kako je to izgledalo iz njegovog ugla. To je zrelost u ovom poslu. Jednostavno neke stvari moram i mogu da kontrolišem. Ja sam profesinalac, a poznato je da sam i napadnut nekoliko puta tokom vođenja emisija, gde sam se potpuno profesionalno ponašao, a sa nekima kasnije završio na sudu – započeo je Milan. Znam da su oni u zatvorenom prostoru i da nekada reaguju u afektu, ali jednostavno ne zameram im ništa. Došao sam do tog stadijuma da im ništa ne zameram i da ništa lično mene ne može da povredi. Onog trenutka kada produkcija vidi da su prevršili svaku meru, tada će reagovati. Ja samo radim svoj posao – zaključio je Milošević.

Podsetumo, Zola je grubo reagovao izgovorivši sledeće:
Za to vreme ujedno je vikao i Đedović, a Milan Milođššević je potpuno profesionalno i pribrano odreagovao na Zolino ponašanje.

– Hvala ti baš – rekao je Milan.

– Ma vi niste normalni, smiri se bre – vikali su učesnici.
– Neka mi popuši k**ac i onaj ko je postavio pitanje, evo pred gledaocima – rekao je Zola.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh