Film i TV

Janjuševoj MAJCI POZLILO PRED SAHRANU SINA: Hitna pomoć stigla u porodičnu kuću u Prijepolju

Potresne scene…

srbija danas

Tijelo Mihaila Janjuševića (27), rođenog brata Marka Janjuševića Janjuša, koji je prije dva dana izvršio samoubistvo, sinoć je stiglo u Prijepolje. Ispred porodične kuće okupio se veliki broj ljudi i održalo se bdenje mladiću koji je sebi oduzeo život.

Medijske ekipe nalaze se na licu mesta, a u Prijepolju trenutno vlada mračna, tužna i žalosna atmosfera.

Kako govori izvor blizak medijima, u Janjuševog porodičnoj kući zbog tragičnog događaja pojavila se hitna pomoć koja je morala da ukaže pomoć njegovoj majci, jer joj je iznenada pozlilo pred sahranu sina Mihaila.

– Ovo su strašne vesti, već dva dana ne možemo da verujemo šta se desilo. Ako sam dobro video jutros je u njihovoj porodičnoj kući bila hitna pomoć, valjda je njegovoj majci pozlili. Jadna žena, danas mora sina sa sahrani, nema veće tuge od toga. Sinoć je stigao i Janjuš, on ne prestaje da plače otkako je došao. Jadna porodica, treba preživeti ove užasne trenutke – govori za medije izvor blizak porodici, piše Republika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh