Film i TV

Učinila ZABRANJENO: Miljana prevršila svaku mjeru, čeka se ZVANIČNA ODLUKA VELIKOG ŠEFA I ŠEFICE

Nakon karambola sa Lazarom Čolićem, Miljana je otišla još dalje sa greškama.

Miljana je odlučila da se posle neprospavane noći počasti remontom, pošto je salon za ulepšavanje u Šimanovcima danas tradicionalno otvoren.

Ono što je privuklo pažnju društvenih mreža, pa i nas, jeste ono što je Kulićeva poručila svojoj majci Mariji, preko frizerke. Za ponedeljak joj obavezno prenesi da idem na veštačenje za Đedovića i Matoru, u neku psihijatrijsku ustanovu – rekla je Miljana frizerki.

Nakon toga, radnica salona je otkrila da je u kontaktu sa njenom porodicom, kao i da ih je sređivala – sestre Anu i Tijanu, kao i malog Željka. Takođe, radnica je prenela kako su joj roditelji dobro.

Poznata je činjenica da je unošenje i prenošenje informacija iz spoljnog sveta strogo, strogo kažnjivo. Grupe koje prate rijaliti program navele su kako je radnica dobila opomenu, međutim, ostaje nam jedino da ispratimo razvoj situacije, i sačekamo zvaničnu objavu produkcije, koja će, nema sumnje reagovati.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh