Film i TV

Snežana o Zvezdama Granda: „Vodim računa da ih ne dovedem u situaciju da se loše osjećaju“

Pjevačica narodne muzike Snežana Đurišić je progovorila o žiriranju u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda“, novim nadama, ali i poteškoćama s kojima se susrela dok je gajila djecu i gradila karijeru.

Snežana Đurišić i Bosanac - Alo.rs

– Ja vodim računa da ih ne dovedem u situaciju da se loše osjećaju, moraju da shvate da svi mi koji sjedimo za onim stolom imamo iskustva i savjete za njih. Treba da smatraju da su privilegovani. U vrijeme kad smo mi počinjali morao si sve da znaš, nije bilo nikog da ti kaže kako. Bilo je sve strogo i moralo je baš da se radi i potrudi da se stane pored Lepe Lukić, Cuneta… Danas su oni u nezavidnoj situaciji jer odmah uđu na velika vrata i malo se pogube, teško im je da se nađu, zato smo mi tu da im pomognemo – rekla je Snežana i otkriva koliko je njoj bilo teško da bude majka i gradi uspješnu muzičku karijeru.

– Velika se cijena plaća, velika su odricanja, što bi moja majka rekla, ne može jare i pare. Kad se okreneš vidiš da su djeca malo porasla. Jako je važno provesti s djecom vrijeme na pravi način, a na našem poslu je malo teže jer nismo prisutni često. I pokojna svekrva i moja majka koja je još živa puno su mi pomogle oko odgajanja djece.

Pjevačica dodaje da je zadovoljna svime što je do sada postigla u karijeri i da joj je zdravlje najbitnije.

– Ja sam uvijek zadovoljna, ne tražim od života nemoguće, samo da smo zdravi. U prethodnim godinama vidjeli smo kako je kad niste zdravi. Bitno je da naučimo iz naših neuspjeha – poručuje Snežana, piše grand online.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh