Film i TV

Skloni se Ša ušao u crveno zbog Uroševih komentara

Napeta atmosfera između dva “elitara”.

Opšte je poznato da Nenad Aleksić Ša nema preterano lepo mišljenje o cimeru Urošu Staniću. Aleksić to i ne krije, a netrpeljivost ide do te mere da je Nenad želeo da ga “istera” iz kuće Odabranih.

Sukob je eskalirao sinoć, kada je Uroš zamalo isprovocirao repera do fizičkog okršaja, u dvorištu ispred Bele kuće. Meni su neke stvari nelogične, čekam ponedeljak da čujem celu priču. Nelogično mi je da ti uđeš ovde, da plačeš. Meni su one tvoje suze i dalje u glavi. Plačeš za njom, želiš da je vratiš, spominješ pobačaj… – rekao je Uroš.

– Koji bre, pobačaj? – uključio se Nenad.

– Onaj koji je ona doživela – odgovorio mu je Stanić.

– Skloni mi se sa očiju, ‘ajde. Pomeri se, udariću te – krenuo je da preti Ša.

– Ne mislim ništa loše, samo čekam ponedeljak da čujem sve – rekao je Uroš, braneći se. M*š bre, pomeri se, skloni se od mene – odgurnuo ga je Ša od sebe, čašćavajući ga najgorim psovkama.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh