Film i TV

OPADA JOJ KOSA, iskrivilo se lice: Učesnica “Elite” izbezumljena – hitno je izvode iz rijalitija nakon ovoga?

Odnos Nikole Bukilića i Teodore Balzak bio je turbulentan od samog starta njihove veze. Otkako je Nikola diskvalifikovan, Teodora se malo povukla u sebe, a sada je otkrila i šta joj se dešava zbog ogromnog stresa.

Učesnica rijaliti programa “Elita”, Teodora Balzak prolazi kroz teške trenutke nakon diskvalifikacije svog dečka Nikole Bukilića sa imanja u Šimanovcima.

Njen emotivni i psihički status je ozbiljno narušen, što se može primetiti iz njenog ponašanja pred kamerama. Po svemu sudeći, stres i pritisak su očigledno uzeli danak kada je reč o njenom zdravlju, što je priznala u razgovoru sa Miljanom Kulić.Kako je i sama istakla, Balzakovu već izvesno vreme muče zdravstveni problemi, te da je pod toliko velikim stresom da joj se lice “iskrivilo”, kao i da je kosa počela znatno da joj opada.

– Ne znam više o čemu da pričam. Pogledaj lice kako mi je otečeno… Juče išla u prodavnciu i dižem naočare za sunce i ispada mi pramen kose – priznala je Teodora.

– Lažeš – bila je u šoku Miljana.

– Kunem ti se – rekla je Balzakova.

Teodora BalzakFoto: Srbija Danas/Milana Pavković
– A nije ti nadogradnja? – pitala je Miksi.

– Ma, kakva nadogradnja?! Moja kosa… Kad sam to videla samo što se nisam šlogirala – izbezumljeno je pričala starleta.

– Teodora, ako te ne odvedu sutra, glavu mi odseci – rekla je iskusna rijaliti učesnica Miljana, koja je ubeđena da će Balzakovu sutra da izvedu iz rijalitija, a da li će se to i dogoditi, ostaje nam da ispratimo.

Miljana KulićFoto: Srbija Danas
Podsetimo, Teodora je više puta izražavala želju da napusti rijaliti, što je iznenadilo i razočaralo njene fanove, jer je po ulasku u “Elitu” u nekoliko navrata istakla da bi volela da se pokaže u drugačijem svetlu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh