Film i TV

Da li je ovo ZABRANJENO? Dalila Dragojević otkrila TAJNI PROJEKAT na kom Milica Mitrović radi – Sve snimljeno

Dalila Dragojević je putem svog Instagram profila podelila kako porodica Mitrović radi na novom projektu, odnosno na novogodišnjem programu koji će svima izmamiti dah.

Dalila Dragojević, nekadašnja rijaliti zvezda, a sada popularna voditeljka Red TV, otkako je uplovila u svet novinarstva, nije toliko prisutna i ažurna na svom Instagram profilu kao što je to bila nekada. No, tim pre, sve što ona objavi dobije znatno veći odjek u medijima.

Budući da je konstantno pod budnim okom javnosti, svaka objava je propraćena, kao i ova najnovija. Reč je o storiju na kom smo imali priliku da saznamo tajnu koju je Pink TV, na čelu sa Milicom Mitrović krila.

Dalila je nebrojeno puta do sada istakla koliko je srećna što se vratila u jato ružičaste televizije i ponovo krasi male ekrane i uveseljava sve one koji su oduvek voleli da je gledaju.

Takođe, svesna je i zahvalna Milici i Željku Mitroviću koji su joj dali šansu da ponovo blista u punom sjaju, radeći posao koji voli. Sada je otkrila i nove detalje na kojima je Pink TV radila vredno, u nameri da sve gledaoce prikuje za televizijske prijemnike i ugreje u ovim hladnim zimskim danima.

– Ekskluzivno! Milica Mitrović otkrila veliko iznenađenje. Evo šta se u tajnosti snimalo na Pinku. Vreme je da vam otkrijem… – glasio je tekst koji prati fotografiju podeljenu od strane Dragojevićeve.

A o čemu je reč? Reč je o novogodišnjem programu koji je snimljen kako bi gledaoci mogli da se vesele u prazničnim danima, prenosi SD.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh