Film i TV

PUKLO PRIJATELJSTVO – Sandra Rešić OVIM potezom zabola Matoroj nož u leđa, gore društvene mreže

Neočekivan potez Matorine najbolje drugarice!

I ptice na grani su znale koliko je prijateljstvo Jovane Tomić Matore i Sandre Rešić bilo čvrsto i jako. Obe su to s ponosom naglašavale, a Sandra je bila jedna od retkih koja je bila pozvana na Jovaninu svadbu, kada je izgovorila sudbonosno da Aniti.

Međutim, po svemu sudeći, i ova tikva je pukla.Naime, Sandra je povukla drastičan potez i otpratila Tomićevu sa društvenih mreža, što su fan grupe “Elite” odmah i primetile. Šta je u pozadini ovog postupka Rešićeve, još uvek nije poznato, ali sigurni smo da će pravi razlozi ugledati svetlost dana u narednom periodu.Podsetimo, pevačica je pre samo par dana komentarisala situaciju ljubavnog trougla bračnog para Tomić i hrvatske tiktokerke Matee Car.

– Ja sam prestala da komentarišem tu temu. Ne želim da budem više deo toga. Skoro sam shvatila, da kao i uvek kad sam želela da uradim dobro delo, ja ispadnem najgora. Ovo će biti moje poslednje obraćanje na tu temu. Uvukli su me u sve to, pa se moje ime spominje najviše tamo – rekla je Rešićeva za Pink.rs.Na pitanje da li se čula sa Mateom, rekla je:

– Ja sam kontaktirala Mateu da bih proverila o čemu se sve radi. I opet sam ja ta koja je uvek inicirala kontakt jer je ona devojka nesnađena totalno. Ja samo mogu da se zahvalim Matei, jer da se to nije desilo, ne bih saznala šta se sve misli o meni. Mislim da i Matora treba da bude zahvala toj Matei. Slažem se da je stvari trebalo da iznese ranije, ali bar joj je otvorila oči!

– Matoroj sam oprostila. Ona je više puta pravila probleme, pa me molila za oproštaj… Zabolelo me je što smatra da smo samo rijaliti prijatelj. Sačekaću da izađe pa ćemo da popričamo o tome pa ćemo videti. Ona je bila jako štura u odgovorima kada je možda trebalo da me brani, a nije trebalo tako. Što se nje i Anite tiče, ja mislim da će se one pomiriti, sigurna sam u to…. zaključila je Rešićeva, a potom danas načinila radikalan korak i obrisala svoju dugogodišnju drugaricu iz života.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh