Film i TV

ŠOK SAZNANJE: Aleks ULAZI u Elitu – Mnogi će se radovati što je vide, očekuju SUOČAVANJE SA NJOM

Po fan stranicama popularnog rijalitija povela se debata da li bi voleli da vide Aleks kao gosta “Elite”. S obzirom na ukazanu pažnju, stigao je i odgovor.

Bivša zadrugarka, MC Aleks, nedavno se oglasila za medije, i tom prilikom otkrila da je Jovana Tomić Matora sve vreme pokušavala da ostvari kontakt sa njom, iako su one na svoju “priču” stavile tačku još u Zadruzi.

Na internetu, po fan stranicama popoularnog rijalitija se sada govori da će Mc Aleks ući u “Elitu”, ali samo kao gost, a svi bi voleli da vide kako bi izgledao njen susret sa Matorom, ali i Anitom Stanojlović, koja je ljubomorna na svaku Matorinu bivšu devojku.Da li biste voleli da se MC Alex pojavi kao gost jednog utorka? – glasilo je pitanje.

– Top ideja – odgovorila je ona.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh