Film i TV

Saznajemo ko su gosti na večerašnjem koncertu Aleksandre Prijović: Čak četiri zvijezde će joj se pridružiti u Zagrebu

Očekuje se spektakl

Aleksandra Prijović večeras će održati četvrti po redu koncert u Areni u Zagrebu, a o ovom njenom uspehu u Hrvatskoj priča se već mesecima.

Bilo kako bilo, pevačica se potrudila da opravda očekivanja, a osim što je svojim nastupom oduševila hrvatsku publiku, ona će na svoj četvrti koncert u njihovoj prestonici dovesti čak četiri zvezde iz regiona.

Reč je o Lepoj Breni, Nataši Bekvalac, Saši Matiću i Jeleni Rozgi.

Inače, na prethodnim koncertim pridružili su joj se Željko Samardžić, Aco Pejović, Dejan Kostić, Lexington bend, Milica Todorović, MC Stojan…, pa je tako zagrebačka publika imala priliku da uživa i u njihovim interpretacijama.

Podsetimo, danas je u toku dana i Lepa Brena najavila koncert u istoj Areni za narednu godinu, pa se sada dovodi pitanje da li će uspeti da prestigne rekord koji je postavila Prijovićka.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh