Film i TV

“Izbačeni, ODMAH NA KAPIJU” Rijaliti veterani uputili hitnu MOLBU PRODUKCIJI – Prevazišlo svaku mjeru

Situacija u Beloj kući nakon samo tri meseca je stigla do usijanja. Rijaliti učesnici sa stažom, ogorčeni celom situacijom, obratili su se direktno u kamere.

Višegodišnji učesnici rijalitija su se udružili protiv novih cimera, i dok su čekali da počne emisija “Pitanja gledalaca”, Marko Đedović, Miljana Kulić, Teodora Balzak i Maja Marinković su razgovarali o novim učesnicima rijalitija i njihovom skandaloznom ponašanju.

Kako su Miljana i Đedović istakli, da imaju moć, sve njih bi izbacili iste sekunde iz “Elite”.
Da sam ja na mestu Velikog šefa, samo bih poslao pismo: “Izbačeni su ti, ti i ti, odmah na kapiju”. Televizija je privatno vlasništvo. Vozači i na adresu – dodao je Marko.

– Da sam vlasnica televizije, znaš šta bih uradila… Brukaju televiziju, brukaju sve – nastavila je Kulićeva.Ovo je prevazišlo svaku meru, a tek je treći mesec. Lakši su mi bili Dalila, Dejan i Car, nego ovo. Postoje realne priče, likovi za koje se narod vezuje… Ima tu ljudi koji žele da nas čuju, a ne vole nas… Ili nas spasavajte… Spasavajte nas ludaka… Mi stari smo dobri. Samo njih sklonite – istakao je Marko.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh