Film i TV

Ovo se ne pamti – Marija Kulić PONIŽENA u Eliti, Miljana šuti dok valjaju njenu majku po blatu – dno

Tokom “Pretresa nedelje” Zola je rekao kada će se konačno smuvati sa Miljanom. Ipak odabir datuma će sigurno povrijediti srce njene majke.

Zola, Miljana i Marija - srbija danas

Odnos Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole se polako sve više zahuhtava. Niko nije očekivao da će se njih dvoje pomiriti, ali izgleda da su stare emocije proradile. Oni su bili prva tema razgovora u Pretresu nedelje koji je je vodila Ivana Šopić.

Zola je svjestan da podršku za pomirnje sigurno ne dobija od Marije Kulić stoga je najavio da će se zvanično ponovo poljubiti i završiti u krevetu sa Miljanom na Marijin rođendan i na taj način da je ponizi.

– Najmanji problem je da ja i ona legnemo večeras u krevet – rekao je Zola.

– Ja ne mogu da ga zagrlim, poljubim on ne da. Ja ne mogu da budem drugarica sa nekim koga volim – rekla je Miljana.

– Ja sam izašao iz kreveta od Slađe, sada sam pored Miljane, sve radim da bi bilo lijepo. Ona opet nije zadovoljna. Ja ne bi mogao izdržati pored nje – rekao je Zola.

– Znači onda nikada – rekla je Miljana.

– Ona hoće da joj ja dam tačan tajming, smuvat ćemo se kad se tvoja mama rodila – rekao je Zola.

Marija Kulić smatra da su Bebica i Zola isti

Kulićeva je nedavno prokomenatrisala svoje nesuđene zetove

– Vidi balvana, otišao kod slinče da nas i on sa njim olajava i smišlja, a to mu je oduvek bila želja. Kažu ljudi, balvan bolji od skraćenog. Nikada nije bio. Ista gov… samo drugo pakovanje, to oduvek pričam. Nema bolji, gori… Isti su – bila je jasna nekadašnja zadrugarka, piše srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh