Film i TV

Enis Bešlagić na štiklama sa šminkom i velikim grudima: Jedan dan je pokušao živjeti kao žena

Enis Bešlagić bio je gost serijala “Knjazalište” koji se emituje na HRT-u, a u kojem se okušao “u najtežoj ulozi karijere” gdje je na jedan dan živio kao žena.

Enis Bešlagić / Screenshot - RTL

Emitovanje emisije je zakazano za predstojeći ponedjeljak, a u najavi podijeljenoj na društvenim mrežama može se vidjeti bh. glumac u različitim izazovnim situacijama.

U jednom od isječaka Enis se nalazi u teretani gdje sa šminkom i vještačkim grudima trči na traci, a imao je zadatak pokazati kako je trčati s velikim grudima dok ga “brojne muške oči gledaju”.

“Maknite se svi. Ide žena s velikim grudima”, našalio se Enis dok je trčao.

Drugi isječak prikazuje Bešlagića dok u epizodi kao “žena, majka, kraljica” doživljava menstrualnu bol te kako to podnosi.

“I vi dajete ženama da vladaju? One bi nas uništile”, kazao je Enis nakon što je iskusio bolove koje žene trpe svaki mjesec.

Između ostalog, Enis se u epizodi isprobao depilirati, čupati obrve, ali i jesti bizarne trudničke prehrambene kombinacije.

Također, bh. glumac je imao i različite zadatke koje najčešće obavljaju žene u svojim domovima – od pranja veša, kuhanja i pospremanja. prenosi Klix

@hrvatska_radiotelevizija Knjazalište: Enis Bešlagić kao žena, majka, kraljica Nosi štikle i grudi, depilira se i čupa obrve, doživljava menstrualnu bol i jede bizarne trudničke prehrambene kombinacije. Okušao se i u klasičnim majčinskim disciplinama, a sve da bi saznao kako je biti žena. Emisija nakon koje ćete još više cijeniti i voljeti žene. I vragolastog (Ž) Enisa. Umri ženski s Enisom Bešlagićem. Ponedjeljkom na Prvom u 20:15 @robert.knjaz @enisbeslagic #fyp #hrvatskaradiotelevizija #knjazalište #robertknjaz #enisbešlagić ♬ original sound – HRT


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh