Film i TV

Noć u “Eliti” RAZDRMALA Belu Kuću – Pokušaj IZLASKA, raskrinkavanje velikih TAJNI učesnika

Noć u “Eliti” protekla je uz veliki broj dešavanja. Janjuš je bio odlučan u napuštanju rijalitija, a ostali učesnici govorili su o najaktuelnijim temama vezanih za cimere.

Noć iza nas obeležila je emisija ‘Pitanja novinara’ sa voditeljem Darkom Tanasijevićem.

Na početku večeri prvo pitanje usledilo je za Aneli Ahmić kako bi otkrila šta to sve drži u sebi a tiče se odnosa sa Janjušem.Užasno, katastrofa, rekli smo jedno drugom preteške reči koje nemaju opravdanje, ni izvinjenje. Ja se ovim putem izvinjavam Janjušu i majci njegovog deteta, ali me je to u tom momentu potaklo. Sve reči koje mi je rekao, doživela sam nervni slom i nisam više ni znala šta izgovaram. Katastrofa, desila se katastrofa o kojoj nisam mogla ni sanjati da će se desiti, pogotovo sa njim – rekla je Aneli.

– Je li mogla da se spreči ta, kako kažeš, katastrofa da si slušala njega kada ti kaže da treba da ga slušaš i da te je strpljenje poslužilo duže, da li bi dobila ono o čemu si maštala – pitao je Darko.Zatim je reč dobio Janjuš kom nije bilo ni mlo lako.

– Da li je moralo da se desi?! Mislim da bi kad tad došlo do neke naše svađe u nekim granicama, približno kao juče. Svađe su ovde, realno gledano, jako normalne, česte. Koliko god da ti je neko drag, dobar drug ili drugarica, dođe period kada ne možeš da ih gledaš očima, a ne sada u situaciji koja nije nimalo laka. Neke stvari nisam očekivao, u ludilu nisam očekivao najiskrenije. Ukućani znaju i ljudi koji me gledaju, realno mene, može da poremeti to da mi se spominje ćerka i majka moje ćerke, jer kako god da okreneš, ona je žena koja nema veze s ovim i koja je tri, četiri godine u paklu zbog mene…Ja imam tu neku krivicu iako smo se razveli, bar je ne spominješ. Vidi, takođe i ja. Možda su to teže reči od onih koje sam ja rekao, ali nisam mogao ni u snu da pomislim da ću njoj to da izgovorim. Ružno je, baš je ružno, baš ono, je**te, ne znam majke mi. Znamo mi i napolju da se svađamo u tim ljubavnim odnosima, da kažemo ne znam kakve reči, ali treba imati kontrole i u glavi se malo pripaziti šta pričaš – rekao je Janjuš.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh