Film i TV

Darku Tanasijeviću NARUŠEN autoritet – Ova GREŠKA promijenila mu odnos sa takmičarima “Elite”

Darko Tanasijević je u jednom od intervjua otkrio kako izgleda njegov odnos sa učesnicima rijalitija, kao i da je njegov prijateljski stav prema njima doveo do promene u autoritetu.

Voditelj Darko Tanasijević je nedavno u intervjuu za domaće medije otkrio kako se oseća u “Eliti” i kakav odnos ima sa takmičarima.

Naime, i ako mnogi misle da se oni plaše njegovog autoriteta, Tanasijević ističe da se trudi da održava bliskost sa učesnicima, te da ga oni doživljavaju više kao ortaka ili člana porodice nego kao strogo vođstvo.On ponekada povisi ton da bi doveo situaciju pod kontrolu, ali to nije svakodnevno.

– Nisam ja voditelj kog se oni plaše, iskreno. Izgalamim ja nekada, zamaskiram se, pa glumim nekog šerifa, kaznim ih, ali brzo me to prođe. Mislim da sam taj svoj autoritet narušio tom bliskošću koju sam ostvario sa njima, svojim humorom, podbadanjem, ali i empatijom koja je kod mene baš izražena, te me više doživljavaju kao ortaka ili člana porodice – istakao je Darko za “Star”, te nastavio:

– To sam ja. l ako se trudim da držim distancu, svojataju me, doživljavaju me kao nekog svog i samim tim je autoritet manji – dodao je Tanasijević, a zatim se osvrnuo na svoj mogući odlazak na imanje u Šimanovcima u svojstvu takmičara:

– Bojim se da bih svojim ulaskom narušio neku lepu sliku koja o meni postoji u javnosti,ne znam šta bih sve pokazao. Ne vidim sebe kao učesnika, ali opet, nikad ne reci nikad. Svako od nas ima svoju cenu, ako bi se desila bezobrazna ponuda koju ne bih mogao da odbijem. Već biste me videli tamo u izdanjima u kakvim, opet sam siguran, nikad nećete – poručio je voditelj, a potom izneo svoj sud o tome ko je najbolje iskoristio učešće u ovom TV formatu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh