Film i TV

Prvo OGLAŠAVANJE Filipa Cara nakon ULASKA Maje Marinković – Njegova reakcija sve je razjasnila

Bio je kratak i jasan i priznao šta mu je trenutno jedino bitno u životu.

Filip Car - Srbija Danas/Milana Pavković

Bivši učesnik rijlaitija “Zadruga” Filip Car, oglasio se u medijima i stavio tačku na priče o njemu i Maji Marinković. Zadrugarka ga je od ulaska u “Elitu” spomenula bezbroj puta uslijed čega je on stavio tačku na sve spekulacije.

Bio je kratak i jasan i priznao šta mu je trenutno jedino bitno u životu.

Takođe, Marinkovićeva veoma često je tokom tih sukoba umjela da istakne da je Janjuš zapravo jedan od glavnih krivaca što njena i Careva veza nije uspjela, te i da nije bilo njega, da bi oni možda čak i dan danas bili zajedno.

– Sve što šalju meni i Aleksandri izbjegavamo da gledamo, znate da je ona trudna i zbog toga izbjegavamo sve stvari koje nam donose stres, nikoga ne shvatamo ozbiljno u rijalitiju, niti ih gledam, niti me zanimaju – započeo je Filip.

Psi laju karavani prolaze i to je to – istakao je Car.

Podsjetimo, on većinu vremena provodi sa Aleksandrom Nikolić sa kojom čeka bebu. Njih dvoje uživaju u velikoj ljubavi, a nerijetko se pohvale i na društvenim mrežama. Njihov odnos cvijeta i nikad nije bio jači, pa su uslijed toga odlučili da se povuku iz javnosti kako bi Aleks trudnoća prošla u miru, piše novi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh