Film i TV

Raskrinkavanje PRELJUBNICE, nasrtaj na ženu, prozivke i KLINČ: Ovo ali i još mnogo toga, sinoć je drmalo Šimanovce

Kao i uvek, nakon emisije “Pitanja gledalaca” ništa više nije isto.

Na velelepnom imanju u Šimanovcima sinoć se odvilo još jedno izdanje emisije “Pitanja gledalaca”, te je voditelj Milan Milošević čitao ona pitanja, koja su gledaoci postavljali, a koja su bila, kao i uvek intrigantna.

Prvo pitanje bilo je za Anitu Stanojlović, a ticalo se njenog ponašanja i prevare koju je priredila Jovani Tomić Matoroj, koja je ovom prilikom istakla da joj je Anita mnogo pala u očima.Kako si tako bezosećajna, lukava i kvarna? – glasilo je pitanje.

– Prema nekima nisam, prema nekima jesam. Žao mi je što sam prema nekima bila kvarna, a nisu zaslužili – kazala je Anita.Anita na stubu srama
– Dobro sam, zahvaljujući Marku i Ša se osećam bolje. Jedva čekam da se razvedem. Nećemo razgovarati. Ona je namerno sela sad naspram mene, a vidi da mi je teško i samo mi otežava. Teško mi je da je gledam i kad prođe pored mene. Smenjuju mi se osećanja, jer ne znam ni šta da mislim. Boli me… Zavolela sam je, to je istina – istakla je Matora na pitanje kako se oseća.

– Matora je jezivo. Odvratno se oseća. Ovo je nešto što se desilo, a mi svi znamo za neke priče kad je neka ku*va u selu otšla na dan svadbe s komšijom. Što se tiče Anitinog ponašanja, to je mrcvarenje Matore. Emocije ne mogu za dan da se ugase, normalno je da Matora zaplače – rekao je Đedović.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh