Film i TV

Pokazala 4.500 EURA u “Zadruzi”: Maja Marinković priznala da je novac od HONORARA, svi primjetili!

“Ne volim da pričam o parama, ali…”

Starleta Maja Marinković prethodne večeri postala je takmičarka “Elite”.

Popularna zadrugarka je obećala spektakularno učešće u rijalitiju, te istakla da više nikad ništa neće biti isto.Totalno sam spremna i od večeras više ništa neće biti isto. Toliko su me dozivali i videćemo da li će biti toliko hrabri da mi sve kažu u lice. Nedostaje mi Bela kuća i to je moj drugi dom – rekla je Maja.

Svi su se pitali kako će proteći prvi susret Marka Janjuševića Janjuša i njegove bivše emotivne izabranice, Marinkovićeve.

Njih dvoje srdačno su se pozdravili, te izgrlili, a bivši košarkaš nije ostao imun na novu korekciju na Majinom telu. Odmah sam video promene na telu, čestitam! Ti si savršena, svaka čast hirurgu! – rekao je Janjuš oduševljeno.

Koliko je Marinkovićeva oduševljena svojom novom zadnjicom, govori u prilog i činjenica da je samopouzdano isticala svoju pozadinu gde god da je stigla po luksuznom zdanju u Šimanovcima.Podsetimo, operacija zadnjice je Maji Marinković bila velika želja, a platila ju je 4.500 evra.

– Smatram da svako sa svojim telom može da radi ono što poželi. Platila sam 4.500 evra. Ne volim da pričam o parama, ali ako me već pitate – toliko. Operaciju sam platila ja, od honorara iz “Zadruge” – rekla je Maja nakon estetske intervencije.

Ostaje da vidimo kako će proteći takmičenje Marinkovićeve u “Zadruzi 7”, te koja je sledeća operacija koju će platiti novcem od rijalitija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh