Film i TV

U MAJAMIJU NEMA ČISTAČICU – STANIJA U BIKINIJU USISAVA STAN, usljedila lavina komentara: ”KOLIKO ČISTIŠ PO SATU?”

Starleta Stanija Dobrojević nakon raskida sa Asminom Durdžićem ponovo je otišla u Ameriku i riješila da živi punim plućima.

Redovno ide u šoping, treninge, a nedavno se častila i besnom mašinom, pa pohvalila na Instagramu gde često objavljuje trenutke iz privatnog života, što je slučaj i sada.

Ako je sudeći po fotografijama i snimcima, starleta se ne osvrće na prošlost i svako slobodno vreme koristi da ugodi samoj sebi.

Stanija je na Instagramu objavila video snimak i pokazala kako izgleda njen život u Majamiju, a ono što je privuklo najviše pažnje pored luksuza i svakodnevnice jesu kadrovi iz dnevne sobe gde sama usisava i sređuje dom.

Dobrojevićeva u minijaturnom bikiniju, golišava sređuje svoj luksuzni prostor iako može sebi da priušti kućnu pomoćnicu.

Komentari su se samo nizali, a njene obline sevale na sve strane.

“Koliko čistiš po satu”, “Uživaj Stanči”, “Vrednica”, “Blago tvom dečku”… – samo su neki od komentara.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh