Film i TV

Dejan Dragojević STIŽE na ružičastu televiziju – Đedović mu ostavio materijal za UNIŠTENJE Anite?

Njegov dolazak se čeka!

Dejan Dragojević - screenshot

Pobednik pete sezone rijalitija “Zadruga”, Dejan Dragojević, jako je aktivan na duštvenim mrežama i svakog dana podeli trenutke iz svog privatnog života.

On je takođe poznat i po svom oštrom jeziku, kao i osoba koja nema problem da iznese svoj stav, zbog čega će njegova današnja objava jako obradovati njegove fanove.

Naime, Dejan je putem svog profila na Instagramu najavio da će danas biti gost televizije Pink, tačnije da će imati uživo uključenje u emisiji “Premijera – Vikend Specijal”.

Dragojević će sigurno pored dešavanja iz svog privatnog života govoriti i o aktuelnim temama iz rijalitija “Elita”, koje već danima unazad tresu javnost.

Poznato je da je Dejan jako dobar prijatelj Marka Đedovića i da mu je on pred ulazak u “Elitu” ostavio mnogo poverljivih dokaza za uništavanje ljudi koji mu se budu “nakačili na leđa” dok je u rijalitiju.

Mnoge interesuje da li među tim stvarima ima nešto i za Anitu Stanojlović, kojoj je bio kum na venčanju sa Jovanom Tomić Matorom, a sad je došlo do raskida, nakon što se saznalo da je Stanojlovićeva bila neverna.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh