Film i TV

MATORA SE POJAVILA U ELITI NAKON SKANDALA: Izgleda ISPIJENO, OTEKLA i MODRA, ŠOK prizor!

Jovana Tomić Matora se pojavila prvi put u Eliti, nakon skandala sa Anitom Stanojlović!

Jovana Tomić Matora / screenshot

Sinoć je pred početak emisije “Pitanja novinara” voditeljka Ana Radulović u studiju ugostila Mateu Car, koja je tom prilikom progovorila o svim prepiskama sa Anitom Stanojlović na dan vjenčanja sa Jovanom Tomić Matorom.

Naime, odmah nakon toga Matora se suočila sa Mateom, koja joj je do detalja opisala sve prepiske, nage fotografije koje je dobijala od njene supruge, te je čak i prepričala neke od situacija za koje, kako je rekla, ne može niko da zna ukoliko nije bio fizički prisutan, a koje zna, kako je takođe navela, tako što je bila u kontaktu sa Anitom koja joj se žalila na sve to.

Matora je ipak na kraju sama zaspala kako bi ohladila glavu i odmorila se, te je tako upravo ustala i sve vrijeme sjedela u krevetu i sudeći po izrazu lica, razmišljala o novonastaloj situaciji koja ju je zadesila.

Kako će se na dalje odvijati situacija između nje i Anite u “Eliti”, ostaje nam samo da ispratimo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh