Film i TV

PJEVAČICA PROTJERANA IZ “GRANDA”: Preko novina saznala da je izbačena

Slađana Đorđević Bucka, pjevačica koja je svojom pojavom i glasom privukla veliku pažnju javnosti, nedavno je izazvala još jednu veliku pažnju kada se pojavila izjavom da je izbačena iz Grand produkcije.

Slađana je bila učesnica “Zvezda Granda” 2007. i 2008. godine, a nakon toga je snimila svoju prvu pjesmu “Kazni me”. Međutim, putem medija je saznala da više nije dio Grandovog tima.

– Ja sam iz novina saznala da sam izbačena iz Granda. Količina mog šoka je tada bila nevjerovatna. Pokušavala sam da dobijem informacije, znala sam da ništa nisam skrivila, apsolutno stojim iza svojih riječi i djela – istakla je Slađana.

-Bilo mi je krivo, ali sam tada sebi rekla bolje je da ne znam. Ja sam zahvalna Bogu što sam se 2016. godine vratila u Grand produkciju, dočekana sam na najbolji način, nikada nisam saznala da li je istina i ne želim da kopam po tome – izjavila je Bucka, piše Republika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh