Film i TV

TANJA SAVIĆ MORA HITNO NA OPERACIJU: Stanje je alarmantno

Pjevačica Tanja Savić navodno mora hitno na operaciju glasnih žica, tvrde njeni bliski saradnici.

Tanja Savić - Novi

Naime, folkerka je nedavno zbog zdravstvenog stanja otkazala nastup u Sloveniji, a zatim i sve ostale u narednih mjesec dana da bi se pozabavila problemom s glasom.

-Po ko zna koji put joj je pukao glas, pa je morala da otkaže svirku. Kada je dobila temperaturu, Tanja je posjetila ljekara i stanje je alarmantno. Ovo nije prvi put da joj predlažu operaciju. Prošli put se ponijela veoma neodgovorno i čim joj se stanje malo poboljšalo, ona je nastavila da pjeva umjesto da posluša doktore i što prije se operiše – priča izvor blizak pjevačici.

-Sada se poprilično uplašila. Poslije Slovenije, odmah je otkazala i sve druge tezge koje je imala zakazane za naredni mjesec da bi riješila zdravstveni problem. Prvo mora da stabilizuje temperaturu i dovede se u normalno stanje.

Inače, prije nekoliko dana Savićka se obratila publici putem videa na Instagramu.

-Dragi moji, imam važno obavještenje, čujete kakav mi je glas, zbog toga moram da otkažem nastup u Sloveniji, radovala sam se tom nastupu, znam da ste se i vi radovali, ali ne mogu da pjevam ovakva. Ne smijem da pjevam, imam temperaturu. Za sat idem kod doktora na pregled. Ne znam šta će mi reći – rekla je Tanja Savić tada, a kasnije se više nije oglašavala express.ba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh