Film i TV

Pogledajte trejler za film o Džeju: Može li nadmašiti Tomu?

Zvanični trejler za film o muzičkoj legendi Džeju Ramadanovskom objavljen je sinoć, a premijera filma na programu je do kraja godine.

Džej Ramadanovski - Screenshot

Odmah po objavljivanju trejlera počele su špekulacije od strane publike, a u vezi sa tim da li ovaj film može nadmašiti “Tomu”, djelo posvećeno još jednom pokojnom velikanu – Tomi Zdravkoviću.

“Nedelja”, kako su ranije objavili čelni ljudi filma, prati život Džeja Ramadanovskog od rane mladosti do ulaska u muzičke vode.

Nastao je po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića.

Lik Džeja tumači Husein Alijević Husa, a glume još i Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić…

Već na osnovu trejlera jasno je da Husa neodoljivo podsjeća na Džeja iz mladih dana.

Jednu od numera iz filma otpjevala je Ceca, a posebnu emotivnu notu imaće dio filma u kom se Džej upoznaje sa Marinom Tucaković – ispostaviće se da je taj susret uticao na njegov dalji muzički put.

Džej je preminuo krajem 2020, u 57. godini, piše express.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh