Film i TV

Marko Đedović IZGUBIO tužbu protiv Kulića: Marija se oglasila ovim povodom i svima poslala jasnu poruku

Otkrila nepoznate detalje sudske presude!

Marija Kulic - Avaz

Bivša rijaliti učesnica Marija Kulić trenutno vodi rat na više frontova. Prvi su na udaru bili Ivan Marinković i Nenad Macanović Bebica, doskorašnji Miljanin partner, a sada je riješila i da obijelodani detalje suđenja sa nekadašnjin prijateljem i cimerom Markom Đedovićem. Iako je sve slutilo na pomirenje i obnovu prijateljstva do toga ipak nije došlo, čak je netrepeljivost na ovoj relaciji dostigla vrhunac, piše Srbija danas.

Marija se sada i oglasila na svom Instagram profilu i tom prilikom objavila dokle je stigao sudski postupak koji se vodi između njenog supruga, Siniše Kulića i Đedovića.

 

– Da vas obavijestim moj suprug je dobio na sudu šuglju Đedovića za reči silovatelj i čim dobije presudu, slikam i objavljujem – glasila je objava na Marijinom profilu, a potom se nadovezala:

– Sve je objavljeno na mom Instagramu još prije nekoliko dana. I slike što su je slikali i za to će da ih tuži Miljana – zaključila je Marija.

Po svemu sudeći, Marija je riješila da presavije tabak i tuži svakoga ko je na bilo koji način pokušao da našteti njihovoj porodici.

Mnogi su mišljenja da bi Marija trebalo da uđe u “Elitu” i tamo se obračuna sa svojim nesuđenim zetom, a nije isključena mogućnost da će do toga doći.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh